Gör egen allt i allo salva!

alltiallosalva

Gör en enkel och helt naturlig kräm som ger dig fukt från topp till tå!

  • 1 msk bivax
  • 2,25 dl örtolja (välj efter ditt behov t e x mandelolja med lavendel för en lugnande effekt, mandelolja med rosmarin för en utrensande effekt, mandelolja med oregano för att stärka immunförsvaret, mandelolja med pepparmint för en avkylande effekt osv)

1. Mät upp och lägg bivax och olja i en djup, tjockbottnad glasskål. Ställ skålen över ett vattenbad och värm upp oljan långsamt på medelvärme. Rör samman ingredienserna. Vill du ha en tjockare konsistens, lägg i mer bivax.

2. När du har fått önskad konsistens, stäng av värmen.

3. Häll snabbt upp krämen i en ren burk med lock. Låt svalna, då kommer krämen också att bli fastare. Använd gärna en spatel när du applicerar krämen så håller den längre eftersom du minimerar bakterierna från fingrarna.

 

pureskincare_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *