Ärliga blå ögon med ekologiska ögonskuggor

ekologisk ögonskugga

Ja, vårens och sommarens ögon makeup går absolut i blått. Låt ögonen glittra med hjälp av ekologiska skuggor i turkos, kobolt, rökigt marin och glittrigt aqua. Men det är inte bara skuggor utan också linjer och mascara som ska gå i de blå tonerna.

Låt dig inspireras på Allure.com

 

Det finns massor av skuggor som är ekologiska och naturliga bland annat märken som Maria Åkerberg, Dr Hauschka.se, Nvey EcoEssential Care, Laveda.se

blå ekologisk ögonskugga

 

En tunn, metallisk, ekologisk och krämbaserad ögonskugga som ger en unikt skimrande och ljusreflekterande finish du inte hittar i traditonella ögonskuggor. RMS Beauty Eye Polish ger en lätt blank yta som känns modern och smickrande, 270 kr, Linda Öhrström.

”Krämbaserade ekologiska ögonskuggor funkar jättebra att applicera med fingrarna, eller med en bra makeup-pensel. De är lätta att jobba med och man får snabbt till en snygg ögon-makeup. Med krämbaserade ögonskuggor behöver du inte heller riskera att ögonskuggan ”trillar ner” under ögat.” Det säger makeup artisten Linda Öhrström som driver egen webbshop med ett utbud av endast naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter.

pureskincare_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *