Slät hud på ett kick med ekologiskt BB kräm!

Ekologisk BB kräm

Bio-Beauté Silky Perfecting BB Cream är en ekologisk, tonad ansiktskräm som passar alla hudtyper.  Har SPF 8 och mer än 99 procent av ingredienser av naturligt ursprung och drygt 50 procent ekologiska ingredienser, 219 kr/bangerhead.se.

En ekologisk BB kräm är som ett Kinder ägg: vårdande, utjämnande och perfekt som underlag till makeupen.

Tänk att du bara behöver en kräm i badrumsskåpet? BB kräm (blemish balm) har funnits ett tag på marknaden men det är verkligen en god investering. Krämen uppfyller hudens vardagliga behov av återfuktning samtidigt som den jämnar ut, täcker plitar, ger lyster och skyddar huden mot solen. BB krämer finns i olika nyanser så prova dig fram tills du finner den som går i din hudton.

Lägg på BB kräm:

1 Tryck ut kräm på fingertopparna.

2. Dutta små knappar på pannan, kindben, näsa och haka.

3. Massera in från mitten av ansiktet och utåt.

pureskincare_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *