Tack för förtroendet!

susanne hovenäs

Tidningen Hälsas skönhetsredaktör, Susanne Hovenäs, ansluter till Organic Beauty Awards juryn! Vi är så glada och tacksamma för detta!

”Jag heter Susanne Hovenäs och är skönhetsredaktör på tidningen Hälsa – en tidning som bara skriver om naturlig, ekologisk hud- och skönhetsvård. Jag har alltid haft ett intresse för vad jag smörjer på min hud men det var först efter en helgkurs i Ekologisk hudvård på Axelsons 2007 som jag blev riktigt medveten om innehållet i skönhetsprodukter och hur dessa ingredienser påverkar vår hud, hälsa och miljö. I dag brinner jag för hållbar naturkosmetik och berättar gärna för så många som möjligt så ofta jag bara kan, om fördelarna och skillnaderna mellan naturliga och konventionella produkter. ”

Susanne Hovenäs

skönhetsredaktör Hälsa

pureskincare_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *