Save our skin

naturlig hudvård

Igår fick jag och och några till chansen att träffa härliga Linda Öhrström och Iván Valencia som hade genrep inför sin föreläsning ”Save Our skin”Acadermia i helgen. Linda är make-up artisten som sminkar kändisar och som gått från konventionell make-up till att bara använda ekologiska produkter. Linda driver även webbshopen Organic Beauty Shop och är skönhetsexpert på den svenska editionen av Women´s Health. Iván jobbar med fina Maria Åkerberg, är ECO Beauty konsult och ansvarig för nästa års stora händelse inom naturlig och ekologisk hudvård – Organic Beauty Awards – där jag är en stolt  jurymedlem!

 

Iván och Linda brinner för att informera och berätta om naturlig, ekologisk hudvård dels hur huden och kroppen mår bättre av att använda hållbara, rena produkter, dels hur även vår jord och miljö blir gladare om vi minimerar vår användning av produkter som är rent hälsofarliga och icke nedbrytbara. Samtalet var så inspirerande och jag hoppas att så många som ni har möjligt att lyssna på deras talk på lördag klockan 16.00 ute på Älvsjö mässan!

pureskincare_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *