Hampaolja för friskare hud & hår!

hampaolja

Nu lanseras Dr Organics miljömedvetna hudvårdsserie som innehåller hampaolja, i Sverige! I sortimentet finns blanda annat hårmasken “Hair Rescue and Restore” som kammande hem priset för bästa nya, naturliga hudvårdsprodukt på Natural Products Scandinavia 2015!

Hampaolja är perfekt bas i hudvård! Den potenta oljan är en god källa till högkvalitativa näringsämnen och i österländsk kultur har den länge använts som ett mångsidigt naturläkemedel. Det är främst dess höga innehåll av fettsyrorna omega 3, 6 och 9 och att dess sammansättning liknar hudens egna, som gör oljan till en utmärkt, naturligt mjukgörande och fuktkräm. Det sägs också att hampaolja kan ha antiinflammatoriska, och antioxidanta effekter, samt är en god återfuktare för hela kroppen.

• Innehåller höga halter av omega 3, 6 och 9.
• Oljans sammansättning liknar hudens egen vilket gör att den lätt tas upp av kroppen.

pureskincare_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *