Fräcka flätor och hårmodet 2016!

Flätor

Hej Helén Pellbäck, utbildningsansvarig på Björn Axén Academy och medförfattare till Den stora boken om flätor, Max Ström.

Copyright © Leonard Gren | www.LeoGren.com | info@LeoGren.comKan alla ha flätor?

­– Ja alla kan bära en fläta. Beroende på stil, hårkvalitet och hårlängd kan flätfrisyren varieras för att passa olika åldrar och skeden i livet. Flätan behöver inte alltid vara en traditionell fläta med mittbena utan kan ta många uttryck. I boken visar vi flera alternativ på hur man kan variera flätan. Våga bryta traditionen och låt flätan få ett mjukare uttryck då blir flätan en fin variation till ett uppsatt hår i tofs.

Hur ser hårmodet ut 2016?

– Vi ser att flätningar kommer mer och mer. Att ha flätor i håret blir som en accessoar. Vi ser också mer tilltufsade frisyrer, håret behöver inte vara så tillrättalagt utan mjukare former och färger får ta plats. Använd torra produkter såsom torrsprej och saltvattenkräm så får ditt hår den där lite rufsiga texturen som kommer att dominera nästa år.

 

pureskincare_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *