Första hjälpen mot solbränna

aloe_alal

Ta det varsamt i solen. Det är lätt att bli lite rödrosig och bränna huden så att den blir stram, varm och känslig. Men det finns snabb hjälp att få: Dr Organic har tagit fram en hel serie med den läkande växten, produkter som bygger upp huden både före och efter solning. Dr Organic säljs i hälsofackhandeln.

 

Visste du att…
… bladen på Aloe Vera växten består av 99,3 % vatten och 0,7 % av enzymer, vitaminer, mineraler och ami- nosyror?
… Aloe Vera gel har fuktande, mjukgörande, lugnande och reparerande egenskaper på huden och att dess pH-värde är nästan identisk med den i huden?
… flera vetenskapliga studier visar att en regelbunden användning av växten, när den appliceras lokalt, lind- rar brännskador, solbränna, inflammatoriska hudsjukdomar, irritation och sår?
… fuktkräm med Aloe Vera är särskilt lämpligt för torr, uttorkad och mogen hy? Dessutom visar Aloe ha effekt på rynkor tack vare dess förmåga att penetrera in i huden och stimulerar kollagenet.
… Aloe har också ett naturligt solskydd, är känd för sin förmåga att hjälpa till att reparera och lugna huden efter överexponering av solen? Aloe bidrar också till att minska effekterna av ultraviolett ljus genom att stärka hudens immunsvar och skydda cellerna fria radikaler och från de skadliga effekterna av UVB-strålning.

pureskincare_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *