Reko ljus med underbara dofter

b77b42a0-86cd-4e18-9b9c-5bd141b0dcc2

 

Visste du att de flesta doftljus är gjorda av paraffin som är en biprodukt vid oljeraffinering? Inget bra för miljön, men det finns alternativ. Ecoya är ett australiensiskt varumärke som skapar subtilt lyxiga produkter för kroppen och hemmet och som arbetar utifrån ledorden naturligt, ekologiskt och exklusivt. Ecoyas ekologiska doftljus tillverkade av sojavax. Sojavax skapar helt giftfria ljus som avger knappt en tiondel av det sot som paraffinljus avger. Vekarna hos Ecoyas doftljus är tillverkade av blyfri naturlig bomull och då sojavaxljus brinner vid en lägre temperatur, ger detta både en klarare brinnlåga och doftljuset räcker omkring 30 procent längre än jämförbara paraffinljus. Dofterna är unika blandningar av exotiska frukter, blommor och kryddor från naturliga eteriska oljor, från 299 kr, hos bland andra onlinebutiken theyouway.com. 

 

pureskincare_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *