En vinnare

Beauty Pearls Grupp TRYCK

Varje år ordnar branschorganisationen KTF, Kemisk-tekniska leverantörsförbundet, galan Swedish Beauty & Cosmetics Award. I år gick första priset i kategorin ”Årets Serum” till Annemarie Börlinds Beauty Pearls Moisture Serum med motivationen:

”Innovativ, cool, rätt i tiden och med en modern teknologi som visar att grön lyx kan leverera utan att slita på jordens resurser. Kombinationen gör det här serumet till en äkta pärla”.

Basen i Beauty Pearls är aktiva molekyler som utvinns ur algen Caulerpa Centillifera, som är rik på Vitamin A, C och mineraler. Algen odlas och äts i Asien och anses bidra till vacker hy, långt liv och god hälsa. Serumet finns i tre varianter där alla har en bas av hyaluronsyra och algextrakt, samt ett mineralpigment runt de små algpärlorna som ger en fin lyster till huden, skyddar för yttre miljöpåverkan såsom föroreningar och bidrar med fukt, vilket gör serumet lämpligt att använda under en dagkräm, ca 795 kr/20 ml, hos hälsobutikerna, terapeuter och på webben.

pureskincare_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *