Rena händer

drbronners

Kallt och torrt är ingen hit för våra händer. Behåll handskarna på en stund till fast det töar och temperaturen ligger på plus. Om inte annat så skyddar ett par vantar mot bakterier och föroreningar till och från jobbet. Ett annat tips för att slippa bli sängliggande är att tvätta tassarna efter vistelse i tunnelbanan. Nu lanserar Dr Bronner’s sin nya ”Hand Sanitizer” – en härligt återfuktande och mild handdesinfektion som lätt absorberas in i huden. Den ekologiska handdesinfektion är dessutom helt fri från syntetiska konserverings- och förtjockningsmedel, samtidigt som den effektivt rengör dina händer och oskadliggör bakterier samt virus. Sprayen har en doft av lavendel som inte bara lugnar huden utan också sinne, ca 79 kr, hos eleven.se.

Det fina är att alla Dr. Bronner’s produkter är rättvisemärkta och organiskt certifierade enligt USDA National Organic Program. Förpackningar är dessutom tillverkade av 100 procent återvunnet material.

pureskincare_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *