Nygammalt ekoschampo

dermorganic.com

I par par inlägg nedan hyllade jag att avstå från att tvätta håret. Javisst, men ibland behöver håret fräschas till och då väljer jag förstås ett så naturligt schampo och balsam som möjligt. Precis nu fick jag reda på att DermOrganic, från Kalifornien, nylanserar sin hårvårdsserien som innehåller 70 procent naturliga och ekologiska ingredienser – helt utan onödiga tillsatser och färgämnen. DermOrganic är certifierat enligt Grön Salong och alla produkter är, precis som tidigare sulfatfria och ph-balanserade samt rika på arganolja och naturligt vårdande ämnen för håret, från 215 kr, hos bland annat lyko.se.

Om Grön Salong
Grön Salong – omfattande miljöcertifieringar grundades i Köpenhamn 2005 och tog sig till Sverige 2009 och sedan vidare till resten av Skandinavien och även till Bahamas. Grön Salong verkar för att förbättra frisörernas problematiska arbetsmiljö, miljön och kundernas hälsa, medan frisörerna fortsatt kan vara hur kreativa som helst och dessutom göra ekonomisk vinst. Grön Salong är ett ideellt nätverk av offentliga myndigheter och organisationer och är oberoende av ekonomiska intressen.

pureskincare_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *