För topp till tå

sheabutter

 

Jag är ganska bekväm av mig. Gillar när en produkt kan användas till många områden. Så det är inte så konstigt att jag blev förtjust i Zoya Goes Pretty body butter. Och min förtjusning svalnade inte när jag fick hem några prover. Lavendel doftade fantaiskt och liksom smälte in i huden. Nu är jag ju i och för sig torr som fnöske efter sommarens bad och lite slarvig hudvård, men ändå. ”Kroppsmöret” finns i 8 olika blandningar där huvudingrediensen – rent oraffinerat ekologiskt sheasmör – varsamt och under 40 grader, har blandats ihop med andra välgörande växtoljor såsom lugnande lavendelolja, kakosmör, arganolja, nyponolja och ros. ”Smöret” kan användas på kroppen, men passar alltså lika bra i ansiktet, som läppbalsam, hårinpackning, till fötterna och nariga händer. Och det gör ju inget att den runda burken i aluminiumburken både är smidig och har en dagsaktuell retrodesign. Jag vet ju vad jag kommer ha i min handväska i höst! Från 125 kr, econatur.se

pureskincare_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *